Golf- en Countryclub Midden-Brabant

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golf- en Countryclub Midden-Brabant

3 golfbanen, 27 holes

Golfbaan Midden­-Brabant heeft een geweldige uit­straling door zijn mooie ligging, ingepast in het typische Brabantse coulissen landschap. De locatie, op het Landgoed "de Utrecht", kan uniek worden genoemd en zal waarschijnlijk de laatste golf­baan zijn die op een dergelijk landgoed is aange­legd.

De 18-­holes en 9-­holes par 3 baan, naar ontwerp van golfbaanarchitect Alan Rijks, zijn zodanig aangelegd dat vele holes langs natuurlijke elementen lopen. Veel mooie solitaire bomen en bospartijen zijn op de baan bewaard gebleven, evenals de laan-structuren.

De boerderij ‘De Ekster’ uit 1926 is verbouwd tot een sfeer­vol clubhuis. De 18- ­holes golfbaan, de 9-­holes par3 baan en alle oefenfaciliteiten (driving-­range, oefengreen, oefenbunker en chippinggreen) zijn rondom dit punt gesitueerd.

Adres Dunsedijk 1, Esbeek

Telefoon 013 5169966

E-mail info@golfclubmiddenbrabant.nl

Website www.golfclubmiddenbrabant.nl

ANWB Golf voordeel bij Golf- en Countryclub Midden-Brabant

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven voor 18 holes. Geef bij het maken van de reservering aan dat je gebruik wilt maken van de ANWB Golf korting.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. Korting geldt niet i.c.m. andere kortingsacties en wintertarieven.

Beoordelingen over Golf- en Countryclub Midden-Brabant

Golf- en Countryclub Midden-Brabant op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume