Golf4All Harderwijk

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golf4All Harderwijk

2 golfbanen, 27 holes

Golf4all Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland nabij Harderwijk. Het karakter van de polder is op de golfbaan gekoppeld aan een links-achtige omgeving. In 2011 zijn 6 nieuwe holes, een nieuwe driving-range en een Par-3 recreatiebaan in gebruik genomen.

Voor het ontwikkelen van het korte spel en voor de beginnende golfer biedt Harderwijk nu uitstekende oefenfaciliteiten maar ook de gevorderde golfer kan hier naar hartelust gebruik maken van bijvoorbeeld de extra lange en brede driving-range!

De baan heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging. De nieuwere holes bieden de wind vrij spel en zijn wat ruimer van opzet. De signature-hole van Harderwold is zonder meer de eilandhole, die we als zevende hole tegenkomen op onze ronde. Accuratesse is hier toch wel een vereiste om met een goede score van de baan te komen.

De NGF heeft ons in 2007 de A-status gegeven. Deze biedt een afwisselende par 72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen. "Groen en glooiend", kwalitatieve kenmerken die elke golfliefhebber direct herkent bij de 18-holes bosbaan van Golf4All Harderwijk. Naast een 18-holesbaan wacht nu ook een 9-holes par 3 oefenbaan op uw slagen.

Een visueel aantrekkelijk element is de centrale waterpartij waar de natuur alle kans krijgt, inclusief vistrappen. Een unicum voor Nederland. "Ik heb er als architect al mijn expertise in gelegd." zegt Alan Rijks, architect van Golfbaan Harderwijk.

Adres Pluvierenweg 5, Zeewolde

Telefoon 0320 - 28 81 85

E-mail info@golf4all-harderwijk.nl

Website www.golf4all-harderwijk.nl

ANWB Golf voordeel bij Golf4All Harderwijk

Greenfeekorting

  € 5,-  

€ 5,- korting op het geldende 18-holes greenfeetarief en € 2,50 korting op het 9-holes tarief.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties of deals.

Beoordelingen over Golf4All Harderwijk

Golf4All Harderwijk op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume