Golfpark De Hildenberg

10% greenfeekorting

korting op de greenfee op week- en weekenddagen.

ANWB Golf-voordeel

Golfpark De Hildenberg

1 golfbaan, 9 holes

De golfbaan in Appelscha ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold, op Buitenplaats de Hildenberg. De baan kent aantrekkelijke hoogteverschillen, uitdagende waterpartijen, bunkers en duinachtige zandverstuivingen.
Inmiddels is de baan - door uitbreiding en renovatie - verworden tot een volwaardige 9-holes wedstrijdbaan. Golfbaanarchitect Alan Rijks heeft met de uitbreiding een goede aansluiting op de natuurlijke omgeving en de bestaande baan gecreëerd.
Een baan die voor zowel de beginnende als de ervaren golfer een leuke uitdaging vormt, met daarnaast uitstekende oefenfaciliteiten!

hildenberg golfpark

Golflessen bij Golfpark De Hildenberg

Golfschool Golfacademy Appelscha werkt met 2 zeer ervaren golfprofessionals. U kunt hier terecht voor één of meerdaagse golflessen, beginnerscursussen, individueel of in groepsverband. Ook is één van de pro's fysiotherapeut. De lessen zijn te bespreken bij de receptie van de golfbaan, of via de website www.golfparkdehildenberg.nl/golfschool. De oefenfaciliteiten zijn zeer uitgebreid en bestaan uit een grote overdekte driving range en een aantal chip- en puttinggreens. Daarnaast beschikt de baan over een fraai Par 3 parcours. Deze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk.

Sjoerd Pol golfpro appelscha

 

 

Adres Gruun 3, Appelscha

Telefoon 06-57 84 88 18

E-mail info@golfparkdehildenberg.nl

Website www.golfparkdehildenberg.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfpark De Hildenberg

Greenfeekorting

  10%  

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Golfdeal bij Golfpark De Hildenberg

30% korting

Profiteer deze maand van maar liefst 30% greenfeekorting en speel 9 holes voor slechts € 17,50 i.p.v. € 25,-! Over De Hildenberg Golfpark de Hildenberg ligt op ongeveer 2 kilometer vanaf Appelscha...

Meer informatie

Beoordelingen over Golfpark De Hildenberg

Golfpark De Hildenberg op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume