Kavel 2 / Golfbaan Beemster

€ 2,50 greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Kavel 2 / Golfbaan Beemster

1 golfbaan, 9 holes

Kavel 2, voorheen Golfbaan Beemster, heeft op dit moment een 9 holes wedstrijd baan met B-status. De zeer uitdagende polderbaan gelegen in een werelderfgoed, is rijk aan historische waterhindernissen en ruim geonduleerde greens. Leden en niet-leden zijn bij Golfbaan Beemster van harte welkom! 

Zonder ervaring is het ook mogelijk een balletje te slaan op de driving-range of te oefenen op de puttinggreen. Zonder GVB maar met baanpermissie kun je ook afslaan van de oranje rabbit tee’s. Voor reserveringen kunt u terecht op de website van Kavel 2, je kunt ook boeken als gast speler, of telefonisch via de informatie die getoond wordt aan de rechterzijde.

Om je golfactiviteiten uit te breiden of te combineren met je zaken, kun je bij Kavel 2 ook terecht voor: vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, lunches, diners of je feesten en partijen. Dit kan zowel zakelijk als particulier. Kavel 2 beschikt namelijk over groot gratis parkeer terrein, meerdere vergaderzalen, hotel Beemster, het paviljoen “de Jonckheeren” en een groot terras met altijd zon en een prachtig uitzicht over het polderlandschap en de golfbaan.

Adres Volgerweg 42, Middenbeemster

Telefoon 0299 416665

E-mail info@golfbaanbeemster.nl

Website www.kavel2.nl

ANWB Golf voordeel bij Kavel 2 / Golfbaan Beemster

Greenfeekorting

  € 2,50  

€ 2,50 korting op ma t/m donderdag (hele dagen) en vrijdag tot 12.00 uur.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Kavel 2 / Golfbaan Beemster

Kavel 2 / Golfbaan Beemster op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume