Golfbaan Kromme Rijn

€ 2,50 greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Kromme Rijn

1 golfbaan, 9 holes

In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.

Golfbaan Kromme Rijn is een prachtige maar ook uitdagende parkbaan in het centrum van Nederland vlakbij Utrecht. De sfeer is gemoedelijk, iedereen is welkom en de baan heeft regelmatig unieke aanbiedingen voor ANWB golfers. ANWB Golf leden kunnen een starttijd online via de website van Golfbaan Kromme Rijn reserveren.

De mooie natuurlijke omgeving laat je genieten van veel vogelsoorten en wilde planten en met een beetje geluk sta je oog in oog met een ree of een vos. Bij de aanleg is al rekening gehouden met verdere ontwikkeling van de natuur, waarvoor in samenwerking met de ‘Committed to Green Foundation’ een beheerplan werd opgesteld.

Het gezellige clubhuis straalt het karakter van de golfvereniging uit. De golfbaan beschikt over een volwaardige accommodatie met een driving range met overdekte afslagplaatsen in de zelfde stijl als het clubhuis, een oefengreen en een putting- en chippinggreen met oefenbunker.

 

 

Adres Sportlaan 6, Bunnik

Telefoon 030-6562051

E-mail secretariaat@krommerijn.nl

Website www.krommerijn.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Kromme Rijn

Greenfeekorting

  € 2,50  

€ 2,50 korting op de reguliere greenfeetarieven per 9-holes en een gratis muntje voor ballen op de driving range.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Kromme Rijn

Golfbaan Kromme Rijn op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume