Golfbaan Landgoed Bergvliet

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Landgoed Bergvliet

2 golfbanen, 27 holes

Beginner of gevorderde, eendagsvlieg of prof: iedereen is welkom op deze golfbaan. Want golfen op Golfbaan Landgoed Bergvliet is in de eerste plaats plezier hebben en ontspannen. Het landelijke decor van het brabants landgoed met rustgevende waterpartijen en zijn authentieke elementen zal u daarin zeker stimuleren. En anders wel een van onze enthousiaste golfpro’s!

Bij Golfbaan Landgoed Bergvliet is er voor elk type speler dé baan. Voor de beginners en bijschavers zijn er de 9-holes par 3 baan, drie oefengreens, oefenbunker etc. Gevorderden met GVB en (semi)profs laten zich uitdagen door de 18-holes baan, waarbij werkelijk elke club uit de tas zal moeten!

Adres Salesdreef 2, Oosterhout

Telefoon 076-5795666

E-mail contact@landgoedbergvliet.nl

Website www.landgoedbergvliet.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Landgoed Bergvliet

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Landgoed Bergvliet

Golfbaan Landgoed Bergvliet op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume