Golfbaan de Kurenpolder / Hank

20% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan de Kurenpolder / Hank

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan De Kurenpolder heeft een uitdagende 9-holes par 68 baan. Deze is aangelegd in de natuurlijke omgeving van nationaal park De  Biesbosch en maakt deel uit van De Kurenpolder Recreatie. Bij aanleg van de baan, met A-status, is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande begroeiing en waterpartijen.

Vanaf de fairways geniet de golfer van de fraaie doorkijkjes over groen en water. De baan is licht geaccidenteerd en ligt in de sfeervolle Biesbosch natuur. Ook door de geoefende speler wordt de baan als zeer uitdagend beschreven.

Naast de goed onderhouden baan, vindt u een dubbeldeks driving range. Tevens is er een 9-holes, par 3 baan gereed. Op deze baan bent u ook van harte welkom zonder Golf Vaardigheids Bewijs. Het clubhuis met terras aan het water en zicht over de baan biedt een gezellige ontmoetingsplaats voor leden en gasten, waar onder het genot van een hapje en een drankje het heerlijk vertoeven is.

Adres Kurenpolderweg 31, Hank

Telefoon 0162 40 28 20

E-mail info@golfbaanhank.nl

Website www.golfbaanhank.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan de Kurenpolder / Hank

Greenfeekorting

  20%  

20% korting op geldende greenfeetarieven. 50% korting indien verblijvend in het recreatiepark (minimaal één overnachting).

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan de Kurenpolder / Hank

Golfbaan de Kurenpolder / Hank op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume