Golfbaan Molenslag

€ 2,50 greenfeekorting

€ 2,50 korting op de standaard greenfee tarieven

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Molenslag

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan Molenslag biedt de golfer alle faciliteiten om ontspannen een bal te slaan en ondertussen te genieten van de flora en fauna. Wij zijn een 9 holes baan (2 par 4 en 7 par 3 holes)met een andere visie op golfen.

Golfbaan Molenslag streeft ernaar om golfen voor iedereen bereikbaar te maken. Goedkoop lidmaatschap, kopje koffie 1,50 euro en je mag je eigen broodje meenemen. Als je lid bent mag je je eigen vrienden meenemen voor een introductietarief. 

Je hoeft niet in het bezit te zijn van een GVB en geen speciale kleding aan te hebben. Golfbaan Molenslag streeft naar een goed bespeelbare,veilige baan met uitdagende holes, waar zowel beginners als gevorderden golfers prima kunnen trainen.

Golfbaan Molenslag biedt de golfer alle faciliteiten om een ontspannende bal te kunnen slaan.

Adres Heerenweg 75, Barsingerhorn

Telefoon 06 22111723

E-mail info@molenslag.nl

Website www.molenslag.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Molenslag

Greenfeekorting

  € 2,50  

€ 2,50 korting op de standaard greenfee tarieven

Korting op vertoon van je ANWB Golf pas

Beoordelingen over Golfbaan Molenslag

Golfbaan Molenslag op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume