Golfbaan Spierdijk

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Spierdijk

1 golfbaan, 9 holes

Dat Golfbaan Spierdijk geen doorsnee 9-holes golfbaan is, zult u ervaren als u er speelt. Naast de diverse waterpartijen en vele glooiingen, is deze par 72 baan een zeer gevarieerde baan, met een diversiteit aan holes.

Architect Gerard Jol spreekt niet voor niets over een ‘zeer uitdagende baan’, die ‘niet gelijkend is aan een andere 9-holes baan’. Ontwerp Gerard Jol (de ontwerper en architect van de baan) is duidelijk: “Golfbaan Spierdijk is een verrassend geaccidenteerde en Schots aandoende ‘Hollandse Polder-links’. Strategische golfholes waar de speler van elk niveau altijd een keus heeft en de “risk and reward” filosofie, in combinatie met de Hollandse weerselementen, een golfronde Golfbaan Spierdijk altijd anders maakt!

 

Adres Wogmeer 86a, Spierdijk

Telefoon 0229-561050

Website www.golfbaanspierdijk.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Spierdijk

Greenfeekorting

  10%  

Leden van ANWB Golf krijgen gedurende de gehele week (maandag t/m zondag) 10% korting het reguliere greenfeetarief.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Spierdijk

Golfbaan Spierdijk op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume