Golfbaan 't Zelle

Helaas geen greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan 't Zelle

2 golfbanen, 27 holes

Verscholen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap vindt u golfbaan 't Zelle. Een schitterend golfcomplex, dat zowel de beginnende als geoefende golfer weet te boeien.

Al direct als u de statige oprijlaan opdraait, ontdekt u de rustieke ligging en de ongekende uitdagingen die `t Zelle in petto heeft. Van een volwaardige 18-holes wedstrijdbaan en een 9-holes par 3 baan tot en met een deels overdekte en verwarmde drivingrange en een pitch- en puttinggreen met zandbunker.

Het sfeervolle clubhuis, voorzien van gratis draadloos internet, de professionele golfshop en de beschikbaarheid van 12 handicarts van de Stichting Handicart, zorgen voor de finishing touch en maken `t Zelle tot een zeer compleet en genoeglijk golfcomplex waar u zich snel thuis zult voelen.

Adres Varsselseweg 45, Hengelo

Telefoon 0575 467533

E-mail info@gczelle.nl

Website www.gczelle.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan 't Zelle

Greenfeekorting

  Helaas geen  

Beoordelingen over Golfbaan 't Zelle

Golfbaan 't Zelle op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume