Golfbaan Tespelduyn

7% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Tespelduyn

1 golfbaan, 9 holes

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn laat jouw golfhart sneller kloppen. Op slechts een paar minuten afstand van het strand, omgeven door prachtige bloembollenvelden, ligt de unieke en gastvrije 9-holes golfbaan (Par-32) met een lengte van 1825 meter. Geniet bijvoorbeeld van het uitzicht op 23 meter hoogte om vervolgens af te slaan naar de green op zeeniveau. Niet alleen de baan zelf, maar ook de medewerkers van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn laten jouw hart sneller kloppen. Gastvrijheid staat namelijk voorop, getuige ook de vele positieve reviews op Leadingcourses.com. 

Beste 9-holes golfbaan van Nederland 2019

In de ranglijst van Leadingcourses.com beste golfclubs (overall) van Nederland met 9-holes in 2019 heeft Landgoed & Golfbaan Tespelduyn de eerste plaats bemachtigd. Op basis van maar liefst 475 beoordelingen scoorde Landgoed & Golfbaan Tespelduyn het verdiende cijfer 8.  

Over de golfbaan

Bij de opening van de golfbaan in 2011 hadden grote namen als Marco van Basten en Jochem Myjer de eer om de eerste bal weg te slaan. Inmiddels weten vele golfers de weg naar Landgoed & Golfbaan Tespelduyn te vinden. Wat veel golfers erg boeiend aan de baan vinden is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skylines van Den Haag & Amsterdam) en de green op zeeniveau. De openbare Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een Par-32 van in totaal 1825 meter lang. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en 3 par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar jaarrond op kan worden gespeeld. De sfeer op Golfbaan Tespelduyn is gezellig en laagdrempelig.

GEO-certificaat

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is erin geslaagd om het GEO-certificaat, een internationaal duurzaamheids-certificaat, te behalen.

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft dit certificaat in samenwerking met de Golf Environment Organization (GEO) ontwikkeld voor golfbanen die op aantoonbaar duurzame wijze het onderhoud uitvoeren en specifieke aandacht geven aan natuur en milieu. Het certificaat omvat een 6-tal deelgebieden waaraan vele criteria zijn gesteld. Voldoet de organisatie aan al deze criteria, dan komt zij in aanmerking voor het GEO-certificaat.

Bovendien is het restaurant van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn onderscheiden met de titel "Beste vergaderlocatie van Nederland".

tespelduyn 2de prijsbeste vergaderlocatie nederlandGolfers Choice 2018 Tespelduyn

Adres Tespellaan 53, Noordwijkerhout

Telefoon 0252-241333

E-mail info@tespelduyn.nl

Website www.tespelduyn.nl/home

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Tespelduyn

Greenfeekorting

  7%  

7% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

2=1 Culinair genieten

culinair 2=1 genieten

In november kun je na een heerlijke golfronde met z'n tweeën culinair genieten voor de prijs van één! Tespelduyn biedt het 2FOR1 3-gangen keuzediner voor € 49,50. Dus onderaan de streep betaal...

Meer informatie

2=1 Greenfee actie bij Golfbaan Tespelduyn

leden 50% korting

Profiteer van 2=1 voordeel bij Golfbaan Tespelduyn. In november profiteer je van maandag tot en met donderdag van 2 greenfees voor de prijs van 1. Zo speel je samen een rondje 9 holes vóór € 27,75....

Meer informatie

Beoordelingen over Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume