Premium Partner

The Links Valley

15% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

The Links Valley

2 golfbanen, 18 holes

Bezoek de eerste reversible golfbaan van Europa! De baan wordt gekenmerkt door waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes. De greens zijn snel en uitdagend. De gastvrijheid is uitmuntend. En de natuur, The Links Valley light in het hart van de Veluwe, is prachtig. 

Het ontwerp

Het strategische omkeerbare ontwerp door architect Frank Pont, het indrukwekkende werk van top shapers zoals de Ier Conor Walsh en de Nederlander Lowie Bussemakers, de ideale zandondergrond en de stille ligging in de bossen van de Veluwe vormen de basis voor jouw beleving van The Links Valley. 

Brasserie

Voor, tijdens of na je golfronde kun je ongedwongen genieten in Brasserie The Valley met prachtig uitzicht op de golfbaan.

 

 

Adres Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117, Ermelo

Telefoon 088 35 23 000

E-mail info@thelinksvalley.nl

Website www.thelinksvalley.nl

ANWB Golf voordeel bij The Links Valley

Greenfeekorting

  15%  

15% korting op de geldende greenfeetarieven

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over The Links Valley

The Links Valley op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume