Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

Golfbaan Waterland-Amsterdam

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Waterland-Amsterdam

1 golfbaan, 18 holes

Waag het ritje over onze slingerende, smalle dijk in Amsterdam-Noors en ervaar hoe een rondje golfen in Amsterdam ook kan zijn. Rustig golfen in Amsterdam…?! Zeker, het kan echt.

De 18-holes baan is gelegen in een afwisselend parklandschap. Met prachtige glooiende heuvels en vele waterhindernissen, is deze baan een uitdaging voor zowel de gevorderde golfer als de beginnende golfer.

De 9-holes Par 3 baan is uitermate geschikt om kennis te maken met de golfsport. De lengte van de holes varieert van 60 tot 145 meter. Voor de baan is geen GVB vereist, lokale baanpermissie volstaat, deze wordt wekelijks afgenomen op Golfbaan Waterland - Amsterdam. De baan is ook qualifing voor het lopen van jouw hcp 54 rondje, en het verlagen van jouw hcp tot 36. Ook voor de ervaren golfer is de Par 3 baan onmisbaar om het, alles bepalende, korte spel te trainen.

Goed leren golfen begint met veel oefenen. Een putting green, chipping area, oefenbunkers en natuurlijk de verlichte driving range: het zijn onmisbare elementen voor de ontwikkeling van jouw golfspel. Of je nu beginner bent of speelt met een lage handicap, voor iedereen geldt: oefening baart kunst!

Adres Buikslotermeerdijk 141, Amsterdam

Telefoon 020 636 1010

E-mail info@golfbaanwaterlandamsterdam.nl

Website www.golfbaanwaterlandamsterdam.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Waterland-Amsterdam

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op een 9- of 18-holes greenfee.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Waterland-Amsterdam

Golfbaan Waterland-Amsterdam op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume