Golfbaan Zuid-Drenthe

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Zuid-Drenthe

2 golfbanen, 15 holes

Golfbaan Zuid-Drenthe maakt deel uit van Green Meet*s Resort en is gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld, aan het rustieke Dommerskanaal, aan de rand van het natuurgebied Bargerveen (gemeente Emmen), binnen het grensoverschrijdende Naturpark Bourtanger Moor.

De 9 Holes golfbaan is gelegen op Green Meet*s Resort en grenst direct aan  het Hampshire Hotel – Zuid Drenthe , het meest duurzame viersterren hotel van Nederland. Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de golfbaan.

Golfen bij Golfbaan Zuid-Drenthe is puur genieten van prachtige vergezichten met schitterende luchtpartijen.  Waterpartijen en natuurlijk vormgegeven bunkers verfraaien de golfbeleving.  De variatie in holes is zo breed dat er telkens een nieuwe uitdaging wordt gecreëerd.

Naast de 9 holes golfbaan beschikt Golfbaan Zuid-Drenthe over een 6 holes Par 3 baan, die bij uitstek geschikt is voor het oefenen op het korte spel voor alle handicap niveaus. Gebaseerd op het Masterplan vindt realisatie gefaseerd plaats. De uiteindelijke golfbaan zal bestaan uit een 27 holes baan met een nieuw clubhuis.

De baan is prachtig gelegen op een uitloper van de Drentsche Hondsrug en toont zich als een flink glooiend landschap met een natuurlijk karakter. Lees meer over het ontwerp van de golfbaan.

Adres Amsterdamscheveldlaan 9, Erica

Telefoon (0)591 - 32 44 61

E-mail info@zuiddrenthe.nl

Website zuiddrenthe.nl/golfbaan-zuid-drenthe

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Zuid-Drenthe

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard greenfee tarieven.

Korting op vertoon van je ANWB Golf pas

Beoordelingen over Golfbaan Zuid-Drenthe

Golfbaan Zuid-Drenthe op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume