Golfclub De Breuninkhof

snack greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub De Breuninkhof

2 golfbanen, 18 holes

Golfcomplex De Breuninkhof heeft een NGF A-status en ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Op de prachtige 9-holes baan, waar park- weide- en bosholes met talloze waterpartijen elkaar afwisselen, kom je ruimschoots aan je trekken.

Je bent van harte welkom op deze Par 72 baan. Voor beginners is er een 9-holes par 3 baan met holes die variëren in lengte van 60 tot 145 meter. Een ideale manier om kennis te maken met de golfsport. Voor het spelen op de par 3 baan is baanpermissie van de pro vereist.

Adres Bussloselaan 6, Bussloo Gemeente Voorst

Telefoon 0571-261955

Website www.debreuninkhof.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfclub De Breuninkhof

Greenfeekorting

  snack  

Je krijgt gratis koffie+gebak bij de greenfee voor 18 holes: € 37,50 (werkdag), € 42,50 (weekend = vrij-zo) Graag bij het telefonisch reserveren van een starttijd aangeven dat je lid bent van ANWB Golf!

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub De Breuninkhof

Golfclub De Breuninkhof op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume