Golfclub Dorhout Mees

Golfclub Dorhout Mees

1 golfbaan, 9 holes

Gelegen in de Flevopolder onder zeeniveau met uitzicht over het Veluwemeer ligt Golfbaan Dorhout Mees. De 9-holes golfbaan biedt de spanning tussen water en land, nieuw- en oud-land. Landbouwgrond is verwijderd de schelpen vanuit de Zuiderzee zijn tevoorschijn gehaald en diverse delen zijn weer opgehoogd op zeeniveau waarbij u uitkijkt over het Veluwemeer. Waterpartijen, ophogingen, aangelegde stranden en prachtige begroeiing zorgt voor diversiteit, uitdaging in het golfspel, en prachtige uitzichten. Kortom een genot om de golfsport op deze baan te beoefenen.

Recentelijke ontwikkelingen

De nieuwe 9-holes golfbaan is gebouwd naar ontwerpen van Michiel van der Vaart van Spogard & van der Vaart en Andrew Cude. Spectaculair in het 9-holes ontwerp zijn de 18 verschillende tees, waardoor men een 18-holes beleving krijgt doordat er afwisselend van verschillende tees kan worden gespeeld.  De verbouwing van de golfbaan is op dit moment nog in volle gang en wordt in juli 2021 geopend.

Over Dorhout Mees

Je vindt ons in het Hart van Nederland, enerzijds dichtbij de Randstad en anderzijds grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Naast de golfbaan biedt Dorhout Mees vele andere outdoor activiteiten aan, een hotel en een restaurant met de kenmerken eigentijds, sfeervol en elegant. Kortom aan diversiteit en mogelijkheden is op deze plek niets te kort geschoten. Tot ziens bij Dorhout Mees!

Adres Strandgaperweg 30, Biddinghuizen

Telefoon 0321-331138

E-mail golf@dorhoutmees.nl

Website www.dorhoutmeesgolf.nl

Beoordelingen over Golfclub Dorhout Mees

Golfclub Dorhout Mees op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume