Golfclub Erve Braakman

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub Erve Braakman

1 golfbaan, 18 holes

Golfclub Erve Braakman is een laagdrempelige golfbaan met een driving range en een goed verzorgde golfbaan.

Golfclub Erve Braakman biedt zowel de geoefende als de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen ambiance deel te nemen aan de golfsport. 

Ongeoefende golfers
De baan is geschikt voor ongeoefende golfers. Je hebt dan ook geen golfvaardigheidsbewijs te hebben om op de baan te mogen spelen. Deze kan je wel op de baan halen. Als je voor de eerste keer komt golfen dan mag je na een korte instructie gebruik maken van de baan en de oefenfaciliteiten. Golfclubs of ballen hoeft je niet mee te nemen, het gebruik van de golfclubs, ballen, scorekaarten en tees zijn bij de prijs inbegrepen. Je mag met je eigen schoenen op de baan, mits daar geen grof profiel, hakken of metalen spykes onder zitten. Sport- of golfschoenen met softspykes genieten de voorkeur.

Geoefende golfers
Ook voor de gevorderde speler is de 18-holes par 3 en de 9-holes par 3 baan zeer geschikt. Je korte spel (70% van het golfen) kan je op deze manier aanzienlijk verbeteren. 

Adres Bekkenhaarsweg 28, Hoge Hexel

Telefoon (0546) 69 72 65

E-mail info@ervebraakman.n

Website www.golfclubervebraakman.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfclub Erve Braakman

Greenfeekorting

  € 5,-  

Leden van ANWB Golf krijgen 5 euro korting op een 18-holes greenfee.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub Erve Braakman

Golfclub Erve Braakman op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume