Golfclub Ooghduyne

20% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub Ooghduyne

1 golfbaan, 9 holes

De golfbaan is een rustig gelegen, prettige, goed onderhouden 9-holes baan in Julianadorp aan Zee in de gemeente Den Helder. De baan is ontworpen door Gerard Jol en in 1992 in gebruik genomen. In 1993 werd de B-status verleend en in 1997 de A-status.

De baan heeft een open karakter, hier en daar onderbroken door struiken en lage bosschages en ligt op zandgrond, waardoor spelen vrijwel altijd mogelijk is. De greenkeeper, die snelle greens als hobby heeft, streeft ernaar de baan 's zomers en 's winters qualifying te houden. Naast de golfbaan zijn oefenfaciliteiten als drivingrange, puttinggreen, pitchinggreen en oefenbunker aanwezig.

Het bijzondere van de drivingrange is dat de landingszone een vijver is: de afgeslagen ballen landen dus in het water. Deze bijzonderheid heeft ervoor gezorgd, dat de samenstellers van de "Golfkalender" deze drivingrange hebben uitgeroepen tot hun absolute favoriet. In de drivingrange zijn afstandmarkeringen geplaatst, zodat de afstand van de slag vrij goed te bepalen is.

Adres Ooghduyne 1, Julianadorp

Telefoon 0223-691225

E-mail info@golfbaanooghduyne.nl

Website www.golfbaanooghduyne.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfclub Ooghduyne

Greenfeekorting

  20%  

20% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub Ooghduyne

Golfclub Ooghduyne op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume