Golfbaan Weesp

9% greenfeekorting

€ 1,50 korting op 9-holes en € 2,50 korting op 18-holes.

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Weesp

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan Weesp , 9-holes + verlichte driving range met oefenfaciliteiten

Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust voor het oog is, speel je op een uiterst gevarieerde en uitdagende par 3 en par 4 baan. De par 3 holes zijn tussen de 90 en 160 meter lang. De gemiddelde afstand van de par 3 holes zijn met gemiddeld 125 meter per hole te vergelijken met de par 3 holes op grote banen en veel langer dan een gemiddelde par 3 korte baan. Op de holes heb je al je clubs nodig en op de par 4 hole van 237 meter met dogleg naar rechts sla je met je driver af. Je speelt in een rustieke omgeving met een fantastisch en sfeervol clubhuis. Door de laagdrempelige en ontspannen sfeer voelt zowel de beginnende als de ervaren golfer zich op zijn gemak. De qualifying baan is geschikt voor zowel beginners, senioren maar ook zeker voor de gevorderden.

Over 9 holes speel je gemiddeld (in een tweebal) 1,25 uur en over 18 holes 2,5 uur. Zo is een balletje slaan voor of na het werk mogelijk! Kom dus snel een keer spelen op Golfbaan Weesp; je wordt verrast!

Een uitdagende baan

Deze 9 holes par en par 4 baan met 18 verschillende tee boxen en dus 18 verschillende afstanden tussen de circa 100 en 240 meter is verrassend leuk, afwisselend en zeker niet eenvouding. Een hoge bomensingel van 30 meter tussen de holes 1,2 en 9 (resp. 10,11,18) en de waterpartijen op de holes 4, 7 en 9 (resp. 13,16 en 17) vergen een grote accuratesse van de spelers.

Je kunt dus met recht spreken over een golfbaan met karakter en moeilijkheidsgraad. In combinatie met het karakteristieke -en volgens sommigen- zelfs iconische clubhuis maakt het, dat je deze baan moet spelen.

Gezellige brasserie

Na een golfronde geniet je van een drankje en hapje bij Bar en Brasserie Weesp. Je kunt daar terecht voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht.

brasserie golf weesp

Adres Basisweg 2, Weesp

Telefoon +31 294 26 90 57

E-mail info@golfweesp.nl

Website www.golfweesp.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Weesp

Greenfeekorting

  9%  

Als lid van ANWB Golf krijg je € 1,50 korting op 9-holes en € 2,50 korting op 18-holes. Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Naseizoen aanbieding bij Golfbaan Weesp

extra leden voordeel

Profiteer deze maand van naseizoen voordeel bij Golfbaan Weesp:  2 greenfees 9 holes € 29,50 (normaal € 37,-) 2 greenfees 18 holes € 47,50 (normaal € 59,-) Voor meer informatie en...

Meer informatie

Beoordelingen over Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume