Golflounge Amsterdam

€ 40,- greenfeekorting

2e uur gratis

ANWB Golf-voordeel

Golflounge Amsterdam

12 golfbanen, 127 holes

Golf is meer dan alleen afslaan, dus golfen bij Golflounge Amsterdam doe je natúúrlijk onder het genot van een hapje en drankje. Zo kun je genieten van fingerfood met een aziatische invalshoek en staan er overheerlijke cocktails op het menu. Voor de liefhebber is er een uitgebreid assortiment aan verfijnde wijnen en frisse biertjes van de tap of op fles.

Het concept is heel eenvoudig, je huurt een Box waar je met maximaal 6 personen kunt afslaan, spelletjes kunt spelen of een van de vele golfbanen op de simulator kunt spelen, bijvoorbeeld op de topbanen Valderama of Wentworth.

Elke Box heeft zijn eigen zitgelegenheid en elke afslagplaats beschikt over zijn eigen Trackman scherm. Op deze manier kun je met elkaar optimaal genieten van golf, een borrel en plezier!

Golfervaring en clubs zijn niet nodig! Alles om jouw ervaring compleet te maken is aanwezig, neem je vrienden, familie of collega's mee en spelen maar! Het gebruik van ballen en clubs zit bij de prijs inbegrepen. Ook kinderen kunnen hier gezellig een balletje komen slaan.

Een groot feest met alle medewerkers als bedrijfsuitje of in een relaxede setting golfen en vergaderen met een zakelijke relatie? Alles is mogelijk in de Golflounge: van de hele nacht door feesten tot een paar uur afslaan met instructie van een golfpro en alles er tussenin.

Adres Abcouderstraatweg, Amsterdam

Telefoon +31613129083

E-mail info@golfloungeamsterdam.nl

Website golfloungeamsterdam.nl/anwb-golf

ANWB Golf voordeel bij Golflounge Amsterdam

Greenfeekorting

  € 40,-  

Als ANWB Golf lid ontvang je het tweede uur gratis

Op vertoon van je ANWB Golf pas

2e uur gratis bij Golflounge Amsterdam

2e uur Gratis  

Heb jij al kennisgemaakt met de Golflounge Amsterdam? In deze golflounge staat afslaan, borrelen en fun centraal. En het maakt niet of je wel of niet een golfbal kunt slaan. Zie het als het nieuwe...

Meer informatie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume