Golfpark Weleveld

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfpark Weleveld

1 golfbaan, 18 holes

De 9-holes golfbaan (met de NGF A-status) op landgoed Weleveld, ingebed in het mooie Twentse landschap, is sinds 1 mei 2015 open voor clubleden en greenfeespelers. Deze nieuwe 9-holes baan, met een prachtig clubhuis/restaurant, is een aanwinst voor golfend Nederland. De holes zijn gevarieerd, leuk om te spelen en vooral ook erg mooi. De oude bomen, de typisch Twentse hakhoutwallen, de waterpartijen met flauwe, natuurvriendelijke oevers, de fraaie vergezichten en de bunkers met natuurlijke, rafelige randen: het zijn dè kenmerken van deze baan.

De baan ligt voor een deel op landgoed Weleveld, een van de oudste havezates (boerderijvestingen) van Twente in een oud landschap. Door de leemachtige zandgrond, de grote bomen en de klassieke Britse architectuur heeft de baan al iets ouds en klassieks over zich. Het is net of de baan er al jaren ligt. Golfen op Weleveld is golfen zoals golfen bedoeld is: uitdagend, ruig, avontuurlijk...en elke keer anders!

Openingstijden:

Baan: dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang
Receptie: van 09.00 - 16.00 uur
Restaurant: vanaf 09.00 uur

Adres Bekkingvelderweg 8, Zenderen

Telefoon 074-2661743

E-mail info@golfclubweleveld.nl

Website www.golfclubweleveld.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfpark Weleveld

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume