Golfpark Wilnis

Golfpark Wilnis

1 golfbaan, 18 holes

Golfpark Wilnis is een 18 holes golfbaan waarvan de tweede negen pas kort geleden in 2012 in gebruik is genomen. De baan heeft van de NGF een A-status ontvangen.Op de golfbaan tref je alles wat je als golfer graag wilt zien. De baan is voorzien van mooie waterpartijen, verraderlijke hoogteverschillen en uitstekende fairways. Dit alles in het decor van een prachtig polderlandschap.

Gerard Jol is de architect van de golfbaan die in zijn totaliteit 5859 meter lang is. Omdat een deel van de golfbaan recenter is aangelegd biedt de golfbaan veel afwisseling.

Er is een mooie par-3 baan welke ook een qualifying baan is. Op het terrein van het golfpark is een drivingrange, een puttinggreens, een chippinggreen, een goed restaurant, en een golfshop.

Adres Bovendijk 16a , Wilnis

Telefoon 0297281143

Website www.golfparkwilnis.nl

Wedstrijden bij Golfpark Wilnis

Beoordelingen over Golfpark Wilnis

Golfpark Wilnis op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume