Het Rijk van Nunspeet

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Het Rijk van Nunspeet

3 golfbanen, 27 holes

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij haar ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van deze buitengewoon sfeervolle 27-holes bosbaan.

De zandgrond en het geavanceerde beregeningssysteem zorgen ervoor dat de golfbaan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeerd. De horeca wordt gezien als een belangrijk verlengstuk van de prachtige baan, dus ook binnen voldoet Het Rijk van Nunspeet in alle opzichten aan de verwachtingen.

Zowel golfers als niet-golfer zijn van harte welkom in onze gezellige lounge en restaurant. U kunt dagelijks terecht voor een (zaken)lunch of diner van onze wisselende seizoenskaart. Het keukenteam verrast u graag met hun smaakvolle gerechten. Uiteraard bent u ook welkom voor alleen een kopje koffie of een lekker glas wijn. Vanaf ons heerlijke terras heeft u een uniek uitzicht op onze schitterende golfbaan.

Adres Plesmanlaan 30, Nunspeet

Telefoon (0341) 255 255

E-mail info@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl

Website www.golfenophetrijk.nl

ANWB Golf voordeel bij Het Rijk van Nunspeet

Greenfeekorting

  10%  

10 % korting op de standaard greenfee tarieven van maandag t/m zondag. Niet in combinatie met andere acties!

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Wedstrijden bij Het Rijk van Nunspeet

Beoordelingen over Het Rijk van Nunspeet

Het Rijk van Nunspeet op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume