Hoenderdaal Golf Driebergen

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Hoenderdaal Golf Driebergen

1 golfbaan, 9 holes

Welkom bij Hoenderdaal Golf Driebergen! De ideale locatie voor een snelle ronde en het verfijnen van je korte spel. Het verbeteren van die slagen brengt een lagere handicap pas echt dichtbij. Een uitdagende qualifying 9 holes golfbaan (par 3/4 baan), een verlichte driving range met veel verschillende targets, een pitching, chipping & putting area en oefenbunkers. Het is er allemaal om dagelijks te kunnen oefenen of om jezelf te kunnen toetsen tijdens een ronde. Een team van enthousiaste PGA pro’s staat voor je klaar voor een individuele golfles, een golfcursus volgens het NGF 9-stappenplan of een golfclinic met vrienden of collega’s. In de sportshop vind je al je benodigde materiaal en kleding. Hoenderdaal Golf, daar word je een echte golfer!

Sportcafé

Na een rondje golfen geniet je in het sportcafé van een drankje en een hapje. Er is een uitstekende lunch en dinerkaart en vanaf het terras geniet je van een fraai uitzicht over de golfbaan.

golfen op hoenderdaal driebergen 2017

Adres Hoendersteeg 7, Driebergen-Rijsenburg

Telefoon 0343 529 333

E-mail info@hoenderdaal.com

Website www.hoenderdaal.com

ANWB Golf voordeel bij Hoenderdaal Golf Driebergen

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Hoenderdaal Golf Driebergen

Hoenderdaal Golf Driebergen op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume