International Golf Maastricht

International Golf Maastricht

2 golfbanen, 27 holes

International Golf Maastricht is gesitueerd op “de Dousberg,” pal op de grens van Nederland en België. Slechts een steenworp verwijderd van het historisch stadscentrum van Maastricht speelt u op één van de hoogstgelegen banen van Nederland. Geniet tijdens het spelen van het prachtige uitzicht over het Maasdal en ontdek alle 27 holes op een totale oppervlakte van maar liefst 75 hectare! De 18-holes "Championship Course" is glooiend verweven in het Maaslandschap.

Bespeel de brede fairways en uitdagende greens en ervaar haar internationale karakter: afslaan in Nederland en landen in België. Onze “Executive Course” is een 9-holes, Par 30 baan en vormt met haar uitdagende layout een waar genot voor beginnende én gevorderde golfers.

Adres Dousbergweg 100, Maastricht

Telefoon (0)43 328 17 40

E-mail info@internationalgolfmaastricht.com

Website www.internationalgolfmaastricht.com

Beoordelingen over International Golf Maastricht

International Golf Maastricht op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume