Keppelse Golfclub

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Keppelse Golfclub

1 golfbaan, 18 holes

Dicht tegen het pittoreske dorpje Hoog-Keppel ligt de 8ste golfbaan van Nederland opgericht in 1926. Dit jaar viert de Keppelse zijn 95 jarig bestaan.

De par 71 18-holes baan is zeer gevarieerd: holes in bospercelen, langs weidelandschappen, met uitdagende waterpartijen en holes met een uitgesproken linksbaan karakter. En dat alles gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Het clubhuis beschikt over een restaurant, gratis wifi, een proshop en een schitterend terras waar men een groot gedeelte van de baan kan zien. Er zijn handicarts aanwezig en naast het clubhuis bevinden zich de driving range, en putting- en chipping greens.

Adres Burgemeester Vrijlandweg 35, Hoog-Keppel

Telefoon 0314-381416

E-mail secretariaat@keppelse.nl

Website www.keppelse.nl

ANWB Golf voordeel bij Keppelse Golfclub

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. Let op! Bij de Keppelse geldt een maximale handicap van 36 Starttijden (gehele dag) kunnen telefonisch geboekt worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Beoordelingen over Keppelse Golfclub

Keppelse Golfclub op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume