De Oosterhoutse

10% greenfeekorting

10% korting op de geldende greenfeetarieven + driving range ballen

ANWB Golf-voordeel

De Oosterhoutse

2 golfbanen, 27 holes

Speel in een ontspannen sfeer op een volgroeide Championshipcourse met 18-holes en op de langste par-3 baan van Nederland. Dat is golfen bij de Oosterhoutse. Greenfeespelers zijn dagelijks vanaf 11:00 uur van harte welkom. Je golft op en uitdagende lange parkbaan met zoveel hout dat sommige gedeelten net zo goed bosbaan kunnen zijn. Water speelt een belangrijke rol, op sommige holes is techniek en durf vereist om met dezelfde bal verder te kunnen spelen. De fairways zijn omgeven door zowel oud natuurschoon als jonge aanplant. De club heeft ecologie hoog in haar vaandel, met veel zorg voor flora en fauna.

De Oosterhoutse beschikt ook over een uitdagende Par-3 baan van Nederland. Bovendien is de Oosterhoutse voorzien van de nodige trainingsfaciliteiten.

En je golfronde sluit je natuurlijk af in de recent vernieuwde brasserie. Een eigentijdse sfeervolle brasserie met een groot terras dat uitzicht biedt op de golfbaan.

oosterhoutse golfclub 2018

 

 

Adres Dukaatstraat 21, Oosterhout

Telefoon 0162-458759

E-mail info@oosterhoutse.nl

Website www.oosterhoutse.nl

ANWB Golf voordeel bij De Oosterhoutse

Greenfeekorting

  10%  

Geef bij het maken van de reservering aan dat je gebruik wilt maken van de ANWB Golf korting.

Beoordelingen over De Oosterhoutse

De Oosterhoutse op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume