Openbare Golfclub Dronten

€ 7,50 greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Openbare Golfclub Dronten

1 golfbaan, 9 holes

In 2015 werd de golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) verkozen tot mooiste verborgen 9-holes golfbaan van Nederland door de bezoekers van het vermaarde Leadingcourses.com. Een geweldige eer natuurlijk, maar we willen niet langer verborgen blijven. Iedereen mag komen genieten van onze prachtige, glooiende bosbaan  in het toch zeer eenvoudig te vinden en aan te rijden Dronten.

Nog beter!
Vlak na verkiezing tot mooiste verborgen 9-holes parel van Nederland heeft onze toch al indrukwekkende golfbaan een flinke metamorfose ondergaan zonder daarbij het door de golfers zo gewaarde karakter te verliezen. De oorspronkelijke par-33 baan werd in korte tijd omgetoverd tot een volwassen 9-holes par-35 baan. Vier van de negen holes zijn verlengd maar vooral verbeterd! De eerste par-3 hole groeide uit tot een fraaie par 4 waar longhitters een kansje kunnen wagen. De vierde hole werd verlengd en de tee werd verschoven waardoor de afslag veel interessanter is geworden. De par-3 zevende werd 30 meter verlengd, maar met de nieuwe verhoogde tee is de green nog steeds goed aan te spelen. Wellicht de belangrijkste wijziging was de ombouw van de par-4 achtste tot een flinke par 5. Openbare Golfclub Dronten is nu echt helemaal klaar voor het komende golfseizoen. U ook?

Liever 18 holes?
Onze 9-holes golfbaan is zo verrassend en uitdagend dat wij zeker weten dat u na negen holes nog wel een ronde wilt spelen. Ook daar is aan gedacht bij Openbare Golfclub Dronten! Als u bij uw reservering aangeeft dat u twee keer 9 holes wilt spelen, dan zorgen wij dat u de tweede ronde kunt starten op de door u aangegeven richttijd. Speel een ronde, geniet van koffie en gebak of van een heerlijke lunch in restaurant De Vier Seizoenen en daag uzelf uit de tweede ronde nog beter te scoren!

Meer dan alleen een mooie baan
Openbare Golfclub Dronten biedt golfers van elk niveau het complete pakket:
- een zeer uitdagende maar eerlijke 9-holes golfbaan in een bosrijke omgeving;
- de unieke golfshop GolfXchange met de allernieuwste én tweedehands   golfclubs;
- de verkoop van golfkleding, golfschoenen, tassen, trolleys en wedstrijdprijzen;
- een outdoor fitting-centrum met FlightScope;
- een uitstekende golfschool met moderne apparatuur en oefenfaciliteiten;
- een gezellig clubhuis met restaurant De Vier Seizoenen;
- een zeer gastvrije en actieve club.

Heeft u nog vragen? Schroom niet en bel: 06-11369626

Graag tot ziens bij Openbare Golfclub Dronten!

Rijtijden naar OGD vanaf
Almere - 34 minuten
Amersfoort - 43 minuten
Amsterdam – 58 minuten
Apeldoorn - 45 minuten
Harderwijk - 22 minuten
Lelystad - 18 minuten
Utrecht -50 minuten
Zwolle - 25 minuten

Adres De Pan 2, Dronten

Telefoon 06-11369626

E-mail info@openbaregolfclubdronten.nl

Website www.golfenindronten.nl/openbare-golfclub-dronten

ANWB Golf voordeel bij Openbare Golfclub Dronten

Greenfeekorting

  € 7,50  

De kortingen op de golfbaan variëren tussen de 9 en 18 holes. En er wordt verschil gemaakt tussen hoog en laag seizoen. Hierdoor ontvangt u tussen de € 2.50 en € 7.50 korting op uw greenfee.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Zomerdeal

onbeperkt € 179,- spelen

Bij de Openbare Golfclub Dronten speel je in de zomermaanden juli en augustus op zowel werkdagen als in het weekend onbeperkt voor slechts € 179,- p.p. Dat betekent dat je elke dag een rondje 9- of...

Meer informatie

Beoordelingen over Openbare Golfclub Dronten

Openbare Golfclub Dronten op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume