Pitch & Putt Golf Bussloo

Pitch & Putt Golf Bussloo

3 golfbanen, 27 holes

Spelen op de beste Par 3 van Nederland! De baan van Bussloo is gelegen op ruim 6 hectare bosrijk en heuvelachtig gebied, waarin op zeer natuurlijke wijze glooiingen en waterpartijen zijn aangebracht.

De 27 holes baan is, doordat alle facetten die Pitch&Putt aantrekkelijk maken (water, bomen, bunkers, sterke glooiende greens en hoogteverschillen) in de baan verwerkt zijn, zeer uitdagenbadge leadingcoursesd. De baan heeft 3 verschillende gezichten. Hole 1 tot en met 9 de parkbaan, 10 tot en met 18 de bosbaan en 19-27 de waterbaan. Pitch&Putt Bussloo is gastheer voor veel familiefeesten en bedrijfsuitjes. Echt ook heel veel golfers van elk niveau spelen op deze centraal gelegen parel van het golfspel! 

Bussloo is in 2009, 2010 en 2011 de gastheer geweest van de Dutch Open. Iedereen is welkom en een GVB is niet nodig. De materialen en parkeren zijn zelfs bij de prijs inbegrepen. Na afloop van een heerlijke ronde kunt u op onze prachtige terras (Misset top 100!) genieten van het uitzicht over het meer van Bussloo. Zoekt u meer iets zakelijks: Op Bussloo kunt u ook prima terecht voor vergaderingen en/of bedrijfspresentaties in onze conferentiezaal gecombineerd met een clinic. Klantvriendelijkheid en Flexibiliteit worden bij ons met een hoofdletter geschreven. Bussloo lig een maar klein uurtje rijden van Den Bosch, Enschede, Amsterdam en Utrecht.

Adres Withagenweg 17, Wilp

Telefoon 0571-261212

E-mail info@ppgolf.nl

Website www.pitchputtbussloo.nl

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Golf Bussloo

2=1 greenfee-actie bij Pitch & Putt Golf Bussloo

leden 50% korting

Pitch&Putt Bussloo heeft een mooie 2=1 aanbieding voor leden van ANWB Golf. Reserveer een dagkaart voor 2 personen voor € 30,- (normaal € 60,-). Je kunt op maandag tot en met zondag gebruikmaken...

Meer informatie

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Bussloo

Pitch & Putt Golf Bussloo op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume