Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck (Woerden)

10% greenfeekorting

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck (Woerden)

1 golfbaan, 18 holes

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Dat is niet zo gek, want Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die het wil spelen.

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Als je bij Buitenplaats Kameryck Pitch&Putt komt spelen, krijg je 2 uur speeltijd (ongeveer 9 holes).

Groepen groter dan 5 personen spelen volgens het Texas Scramble systeem: je speelt met verschillende teams van maximaal 4 personen tegen elkaar. Iedereen slaat af en het spel wordt vervolgd bij de ‘beste bal’. Dit komt het spelplezier en de speelsnelheid ten goede. Het is een ideale manier om het groepsgevoel te bevorderen en ook minder geoefende spelers kunnen goed meekomen in deze spelvorm. Voor al die mensen is er nu Pitch&Putt Golf.

De golfbaan van Pitch&Putt Golf Buitenplaats Kameryck ligt in een omgeving met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen. Na het spelen geniet je van een hapje en een drankje op het terras of in het restaurant. Ontdek de eigentijdse keuken met mooie ecologische en streekeigen producten.

Bekijk de Pitch & Putt arrangementen op de website van Buitenplaats Kameryck.

kameryck pitch putt golf

golfen bij kameryck woerden

 

 

Adres Oortjespad 3, Kamerik

Telefoon 0348-400771

E-mail info@kameryck.nl

Website kameryck.nl/pitch-en-putt

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck (Woerden)

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

Korting op vertoon van de ANWB Golf pas

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck (Woerden)

Pitch & Putt Golf Buitenplaats Kameryck (Woerden) op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume