Pitch & Putt Golf Koudum

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Golf Koudum

1 golfbaan, 18 holes

Centraal gelegen in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland is een schitterende 18 holes Pitch&Putt Golfbaan aangelegd. Bij het ontwerp zijn de landschappelijke elementen van het Nationaal landschap in de golfbaan verwerkt zoals de geologische terrassen veroorzaakt door de ijstijd. De hoogteverschillen geven de Pitch&Putt Golfbaan een heel bijzonder karakter. 

Elk van de 18 holes is uniek. Lengteverschillen en hindernissen als vijvers, bomen en zandbunkers maken elke hole uitdagend. Na een rondje golfen raak je niet uitgepraat en ben je van harte welkom in ons sfeervolle clubhuis.

Daarnaast is Pitch&Putt Golf Koudum een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De comfortabele vergaderruimte met sportieve ontspanning naast de deur maken elke vergadering tot een succes. Ook zijn er complete dag arrangementen waarbij Pitch&Putt wordt gecombineerd met activiteiten zoals solexrijden, skutsjesilen, boogschieten, bezoek aan 11-steden plaatsen Workum (Jopie Huisman museum), Hindeloopen (schaatsmuseum) en Stavoren. Wij stellen ook graag een dag arrangement op maat voor uw samen.

NIEUW: We hebben onlangs onze oefenfaciliteiten in gebruik genomen. ANWB Golf leden mogen gratis gebruik maken van de putting green en de oefenbunker. Voor de Pitching range kun je een ballenkaartje bij de bar halen. Verbeter jouw slag en kom langs!

Golflessen: Wil je je spel verbeteren onder leiding van een echte Pro, informeer dan naar onze mogelijkheden van golflessen. Wij hebben diverse mogelijkheden om een beginnende speler naar een geoefende speler te brengen

Adres Nieuweweg 42, Koudum‎

Telefoon 0514 522 246

E-mail koudum@pitch-putt.nl

Website www.pitch-putt.nl/koudum

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Golf Koudum

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de greenfee van maandag t/m vrijdag.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Koudum

Pitch & Putt Golf Koudum op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume