Pitch & Putt Golf Rhoon

10% greenfeekorting

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van maandag t/m donderdag

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Golf Rhoon

1 golfbaan, 18 holes

Pitch&Putt Golf is een modern spel dat overal ter wereld wordt gespeeld. Da’s niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt is Pitch&Putt Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer. Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. Je bent van harte welkom!

De baan
Pitch&Putt Golf Rhoon is een onderdeel van recreatiegebied IJsselmonde en is een toevoeging aan het al bestaande Abel. grand café restaurant. Aan de jachthaven van Rhoon en met uitzicht over de Oude Maas is dit een prachtige locatie op een steenworp afstand van Rotterdam. Abel. Grand café restaurant heeft een informele, trendy maar warme ambiance, wat plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 400 personen. Pitch&Putt Golf Rhoon is een echte ‘bosbaan’ met veel hoogteverschillen, grote waterpartijen en zichtlijnen over de Oude Maas. De baan bestaat uit verschillende delen die elk verdeeld worden door bossages. De baan is voor een ieder een uitdaging en heeft veel leuke elementen.

Zowel voor beginnende als ervaren spelers is deze afwisselende golfbaan een ware uitdaging. De beginner kan prima kennismaken met de golfsport, terwijl de ervaren golfer op deze baan perfect zijn kortere slagen kan oefenen.

Kom zoals je bent
Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder profiel en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je van de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken is bij de prijs inbegrepen. De meeste banen tellen achttien holes. Hier doe je ongeveer 2 tot 2,5 uur over. Als je dat teveel vindt, kun je ook een halve baan spelen.

Zakelijk en recreatief
Organiseer je een activiteit voor medewerkers of familie? Pitch&Putt Golf is daar zeer geschikt voor. In groepjes van twee, drie of vier personen speel je tegen elkaar. De natuurlijke omgeving, het competitie-element en de uitdagende techniek helpen je er een paar gezellige uurtjes van te maken. In ons clubhuis kun je terecht met grotere groepen. Daarnaast

is er een mogelijkheid om in een besloten vergaderruimte bijeenkomsten te organiseren. Denk hierbij aan vergaderingen, trainingen en presentaties. Bel ons gerust om te vragen naar de groepsarrangementen met bijvoorbeeld een koffietafel, lunch, diner of borrel. Ook een volledig dagprogramma kunnen wij voor u verzorgen. 

Adres Albrandswaardsedijk 196, Poortugaal/Rhoon

Telefoon 010-5011500

E-mail info@abel-golf.nl

Website www.abel-golf.nl

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Golf Rhoon

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van maandag t/m donderdag

Korting op vertoon van de ANWB Golf pas

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Rhoon

Pitch & Putt Golf Rhoon op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume