Pitch & Putt Groenlo

20% greenfeekorting

Maandag en vrijdag 20% korting op dagkaarten.

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Groenlo

1 golfbaan, 18 holes

Pitch&Putt de Blanckenborg in Groenlo is een 18-holes baan met een groot lengteverschil verdeeld over de holes. Zowel voor de beginnende als gevorderde golfer is de baan zeer uitdagend! Tevens beschikt Pitch&Putt Groenlo over een 9 holes Par 3 NGF qualifying baan welke op dinsdag- en donderdagavond geopend is.

Bij een ronde Pitch&Putt zijn het gebruik van alle materialen zoals golfclubs, ballen, tees en scorekaarten en een korte uitleg bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Onze baan is voorzien van een modern en gezellig clubhuis. Vanaf ons grote terras op de eerste verdieping heeft u een fantastisch uitzicht over de baan. 

Pitch&Putt de Blanckenborg is tevens een prachtige accommodatie voor feesten en partijen, vergaderingen, familie-uitjes en seminars.

We beschikken ook over meerdere vergaderruimtes met beamer. Omdat de Blanckenborg over een eigen keuken beschikt kan een vergadering, bijeenkomst of feestje goed gecombineerd worden met een barbecue of buffet. 

Pitch&Putt Golf is voor iedereen vanaf 8 jaar geschikt, ook zonder GVB/hcp 54 en zowel individueel als in groepsverband. En dat al vanaf €11,- per persoon! 

Kijk op www.pitch-putt.nl/groenlo voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op via 0544-464142

Adres Oude Winterswijkse 45a, Groenlo

Telefoon 0544-464142

E-mail info@deblanckenborg.nl

Website www.pitch-putt.nl/groenlo

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Groenlo

Greenfeekorting

  20%  

Maandag en vrijdag 20% korting op dagkaarten.

Actie speciaal voor ANWB leden: 18 holes Pitch&Putt voor €11,- Dagkaart di-wo-do-za-zo: €15,- Maandag en vrijdag 20% korting op dagkaarten. Korting op vertoon van de ANWB Golf pas

Beoordelingen over Pitch & Putt Groenlo

Pitch & Putt Groenlo op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume