Pitch & Putt Golf Leeuwarden

10% greenfeekorting

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Golf Leeuwarden

1 golfbaan, 18 holes

Pitch & Putt Golf Leeuwarden is een landelijk gelegen 18 holes Pitch&Putt golfbaan aan de rand van Leeuwarden. De baan is ook bereikbaar over het water. Leg gerust aan bij een van onze steigers en speel een rondje golf. 

De geoefende golfer geniet op deze baan van de uitdagingen van het korte spel over afstanden van 40 tot 70 meter. De greens zijn met talloze glooiingen een heuse test voor uw putting capaciteiten. 

Deel hier uw passie met vrienden of familie zonder golfervaring en laat hen kennis maken met het golfspel. Instructie en materiaal zijn inbegrepen. 

De prachtige locatie biedt een ideale gelegenheid om uw bedrijfsuitje, familiefeest, of uw vriendenuitje te organiseren. 

De vergaderzaal en de ruimte in en om het clubhuis maken van uw zakelijke bijeenkomst een absoluut succes. En na de vergadering spelen alle deelnemers een ontspannen rondje golf.

Na het golfen geniet u van een heerlijk buffet, smakelijke lunch of gewoon met een hapje en een drankje in het sfeervolle clubhuis.

Adres Noarder Stienplaat 3, Leeuwarden

Telefoon 058-2889666

E-mail leeuwarden@pitch-putt.nl

Website www.pitchenputtleeuwarden.nl

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Golf Leeuwarden

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

Korting op vertoon van de ANWB Golf pas

Beoordelingen over Pitch & Putt Golf Leeuwarden

Pitch & Putt Golf Leeuwarden op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume