Rijswijkse Golfclub

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Rijswijkse Golfclub

1 golfbaan, 18 holes

Onze 18 holes baan met A-status, die ontworpen is door golfbaanarchitect Donald Steel, werd geopend in 1989. Het is van origine een typische polderbaan met veel waterhindernissen. De wind vormt daarbij een extra uitdaging.

De baan heeft door een uitgebreide beplanting van bomen en struiken sinds de aanleg het uiterlijk van een parklandschap gekregen. Ook de realisatie van een aarden wal met ondulaties langs de rijksweg, de aanleg van diverse niveauverschillen en enige speltechnische aanpassingen onder architectuur van Alan Rijks hebben de baan een extra dimensie gegeven. Inmiddels hebben verschillende vogelsoorten en kleinwild de baan als hun domicilie gekozen.

De baan heeft een totale lengte van 6001 meter, gemeten vanaf de backtee heren en de par is 71. De oefenfaciliteiten bestaan uit een deels overdekte en geheel verlichte driving range met 23 plaatsen, een putting en chipping green en 1 oefenbunker.

Adres Delftweg 59, Rijswijk

Telefoon 070 395 48 64

E-mail caddiemaster@rijswijksegolf.nl

Website www.rijswijksegolf.nl

ANWB Golf voordeel bij Rijswijkse Golfclub

Greenfeekorting

  € 5,-  

€5,- korting op 18-holes / € 2,50 korting op 9-holes

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. De korting is in bovenstaande prijzen reeds verwerkt.

Beoordelingen over Rijswijkse Golfclub

Rijswijkse Golfclub op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume