Shortgolf Swifterbant

koffie greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Shortgolf Swifterbant

1 golfbaan, 18 holes

Een ronde over de natuurrijke 18 holes par 3 baan duurt ongeveer 2 uur. Een golfvaardigheidsbewijs heb je niet nodig en het materiaal wordt graag beschikbaar gesteld. Short Golf beschikt over een driving-range van 270 meter voor de lange slagen. De baan is NGF qualifying voor een handicap tot hcp 36.

Omdat de afstanden bij Shortgolf korter zijn dan bij reguliere golfbanen is de baan uitstekend geschikt voor recreanten. Na een korte instructie en ballen afslaan op de driving-range, mag je al de baan op om te ontdekken wat een leuke sport golf is. Met daarna natuurlijk een gezellige nazit. Kijk ook bij Grand café op deze site voor de mogelijkheden om te dineren,bbq of een buffet.

Wil je een ronde spelen met vrienden of juist met onbekenden in een leuke sfeer? Kom dan eens naar onze inloop wedstrijd. In een gemêleerd gezelschap, van alle golf niveaus, wordt gestreden om de eer. Elke zondag ochtend als de weersomstandigheden het toestaan, Om half elf. Je bent van harte welkom.

Adres Rivierduinweg 9, Swifterbant

Telefoon 0321324403

E-mail info@shortgolf.nl

Website www.shortgolf.nl

ANWB Golf voordeel bij Shortgolf Swifterbant

Greenfeekorting

  koffie  

Gratis kop koffie/thee voor jou + introducé op vertoon van de ANWB Golf pas.

Tevens 20% korting bij deelname aan de inloopwedstrijd op dinsdagavond.

Beoordelingen over Shortgolf Swifterbant

Shortgolf Swifterbant op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume