Stichting Golf Maasduinen

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Stichting Golf Maasduinen

1 golfbaan, 9 holes

Vlakbij Arcen, aan de rand van natuurgebied Maasduinen ligt een toegankelijke en laagdrempelige 9-holes (par 3 en par 4) golfbaan. De holes zijn dankzij de variatie in bunkers en waterpartijen een uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde golfers. De baan heeft een NGF-D status. Greenfeespelers (minimaal handicap 54) en spelers met baanpermissie zijn van harte welkom.

hole1 golfbaan maasduinenhole8 golfbaan maasduinen

Met een voordelige dagkaart speel je de hele dag onbeperkt. Uiteraard staan de oefenfaciliteiten, zoals de oefenbunker, putting-en chipping green en driving range gratis tot je beschikking. Voor een token voor de driving range ballen en huur van golfclubs kun je terecht in het clubhuis. Daar kun je natuurlijk ook terecht om te genieten van een hapje en drankje. Het clubhuis ligt direct aan de golfbaan, op het terras geniet je van het uitzicht op de eerste tee en putting green.

Golflessen volg je bij de twee gecertificeerde golfpro's. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Golf Maasduinen.

Adres Verlengde Roobeekweg 4A, Arcen

Telefoon 077-3743073

E-mail nfo@golfmaasduinen.nl

Website www.golfmaasduinen.nl

ANWB Golf voordeel bij Stichting Golf Maasduinen

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Stichting Golf Maasduinen

Stichting Golf Maasduinen op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume