Ullerberg Heidegolf

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Ullerberg Heidegolf

1 golfbaan, 9 holes

Aangelegd in 1923 naar een ontwerp Gerry del Court van Krimpen is de historische heidegolf op de Ullerberg nu bijna een eeuw later één geworden met het landschap. De baan is een levende herinnering aan de begindagen van de golfsport in Nederland. De fairways zijn begroeid met geschoren heide. De greens kleine groene oases die door middel van schrikdraad beschermd moeten worden tegen de wilde zwijnen.

De voorzieningen zijn, net als de baan, spartaans naar moderne maatstaven: er is een houten huisje met een heren en een dames kleedkamer, wastafel  en WC. Er is geen clubhuis, geen bar, geen winkel. Wel stilte en veel natuur. Spelen op heide is een aparte ervaring. Met zijn 2324 meter lengte is de 9-holes baan niet bijzonder lang maar omdat de hei veel stroever is dan gras voelt de baan veel langer. Ook de greens zijn trager en vormen daarmee een aparte uitdaging voor de golfliefhebber. De historische heidegolf is een privé; baan en kan alleen op afspraak of uitnodiging bespeeld worden. Dit betekent dat, als je speelt, je de baan over het algemeen niet of nauwelijks hoeft te delen met anderen.

Op donderdagen is de baan open voor individuele golfers (de zogenaamde Dondergolf), op andere dagen is de baan ook toegankelijk voor groepjes vanaf 6 personen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Ullerberg. Daar kun je ook eenvoudig een reservering maken.

golfbaan ullerberg gelderland heide

Adres Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 97a, Ermelo

Telefoon 0577-40 7603

E-mail golf@ullerberg.nl

Website www.ullerberg.nl

ANWB Golf voordeel bij Ullerberg Heidegolf

Greenfeekorting

  € 5,-  

€ 5,- korting op de geldende greenfeetarieven. Een greenfee kost normaal € 40,-

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Ullerberg Heidegolf

Ullerberg Heidegolf op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume