Zomeractie v.a. € 25,-

Zomeractie v.a. € 25,-

Het is tijd om te gaan golfen! Met de Zomersactie van ANWB Golf maak je voordelig kennis met de vele voordelen van ons lidmaatschap. Wij zijn met ruim 50.000 leden de grootste en actiefste golfclub van Nederland. Je bent bij ons van harte welkom. Ook als je elders je handicap laat registreren! Golfers van alle niveaus zijn bij ons van harte welkom. 

Lid van de ANWB? Word nu lid en betaal tot 1 januari 2022 slechts € 25,- voor onze voordeelpas of € 51,- voor ons lidmaatschap met EGA registratie. Ben je geen lid van de ANWB? Dan betaal je tot 1 januari 2022 € 35,- voor onze voordeelpas of € 61,- voor ons lidmaatschap met EGA registratie.

 

 

Onze lidmaatschappen

Je kunt bij ANWB Golf kiezen uit twee lidmaatschappen. Kies het ANWB Golf voordeelpas lidmaatschap als je je handicap bij een andere golfclub laat registreren. Kies het EGA-handicap lidmaatschap als je via ANWB Golf je handicap wilt registreren.

 

 

Voordeelpas

EGA-Handicap Lidmaatschap

ANWB-leden

€ 25,-

€ 51,-

Geen ANWB lid? € 35,- € 61,-
Handicapregistratie
EGA pas inclusief WA verzekering  ✘
Korting op ruim 100 golfbanen
Meedoen aan wedstrijden en golflessen
Meedoen met ANWB Golf ledendagen
€ 25,- korting bij Pin High Golftravel
     
  Meer informatie Meer informatie

 

De Zomeractie kan uitsluitend worden afgesloten door golfers met minimaal baanpermissie. Deze actie geldt niet in combinatie met de Handicap-54 opleiding van Sportpark De Star of voor golfers die in de voorgaande 12 maanden hun lidmaatschap bij ANWB Golf hebben opgezegd.

De reguliere contributie bedraagt voor de Voordeelpas € 30,- (ANWB leden) / € 40,- (niet-ANWB leden). De reguliere contributie bedraagt voor het EGA Handicap lidmaatschap € 56,- (ANWB leden) / € 66,- (niet-ANWB leden).

 

Over ANWB Golf

ANWB Golf is lid van de Nederlandse Golf Federatie en is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub. Met inmiddels ruim 50.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende.

 

 

Ledenvoordeel

vanaf € 25,- tot 2022
  • Korting op ruim 100 golfbanen in binnen- en buitenland
  • Meer dan 90 wedstrijden en evenementen per jaar
  • Korting op cursussen van de ANWB Golf School
  • Voordeel op geselecteerde golfreizen van PinHigh Golftravel
  • Altijd € 25,- korting per boeking bij Pin High Golftravel
  • Gratis club- en swinganalyse bij Jumbo Golfwereld
  • Ontvangst nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen
  • Acht ledendagen om medeleden te ontmoeten

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume