Update ledenomgeving ANWB Golf

13 januari 2020 - 19:18

De ledenomgeving van ANWB Golf is geüpdatet. Je leest hieronder wat er is veranderd.

Andere Look & Feel

De ANWB Golf ledenomgeving is voorzien van een ander uiterlijk.

anwb golf app pwa

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

De ledenomgeving is geoptimaliseerd voor het gebruik op smartphones en tablets. Dankzij deze verbetering is het gebruik van de ANWB Golf iOS en Android apps niet meer nodig. Deze apps worden dan ook niet langer ondersteund. Lees hier hoe je de nieuwe ledenomgeving als app gebruikt.

Digitale NGF pas 

Bij ANWB Golf krijg je, zoals je gewend bent, de NGF Pas vóór 15 maart a.s. thuisgestuurd. Maar in de nieuwe ledenomgeving vind je ook jouw digitale NGF Pas 2020.

Scorekaarten invoeren

Bij ANWB Golf kun je zowel binnenlandse- als buitenlandse scorekaarten invoeren. In de nieuwe ledenomgeving verandert de wijze waarop je dat kunt doen op een smartphone en tablet. Het invoeren van scores is verbeterd en bovendien krijg je per hole meer informatie over het aantal slagen dat je eventueel extra krijgt. Ook zie je in één oogopslag het aantal punten van jouw ronde.

anwb golf smartphone pwa app

Facturen

In de nieuwe ledenomgeving kun je eenvoudig je facturen betalen met iDEAL of automatische incasso (binnenkort beschikbaar)

Profielfoto uploaden

Eindelijk kan het weer. Je kunt jouw profielfoto uploaden in de nieuwe ledenomgeving.

Wat kan ik met de ledenomgeving van ANWB Golf?

Als lid van ANWB Golf beschik je in de ledeomgeving altijd over de digitale NGF Pas, voer je binnen-en buitenlandse scorekaarten in, schrijf je je in voor wedstrijden, heb je altijd inzicht in facturen en beheer je jouw persoonlijke gegevens. 

 

Uitleg op kantoor van ANWB Golf

Via de ledenomgeving van ANWB Golf regel je makkelijk zelf al je golfzaken. Heb je toch behoefte aan meer uitleg? Kom tijdens werkdagen gerust langs bij ons kantoor. Je vindt ons bij Golfcentrum De Hoge Dijk, Abcouderstraat 46 in Amsterdam of neem telefonisch contact met ons op via 020 323 0300.

Hulp bij inloggen in ANWB Golf Ledenomgeving / Nieuw wachtwoord

Naast elke nieuwe features is er onder de motorkap veel verbeterd zodat we de ledenomgeving beter kunnen voorzien van updates op basis van de nieuwste technieken. Om die reden is het helaas niet mogelijk om met je oude wachtwoord in te loggen. We willen je vragen eenmalig een nieuw wachtwoord aan te vragen. Daarbij gebruik je hetzelfde e-mailadres waarmee je voor de update inlogde. Lukt het wijzigen van je wachtwoord niet? Bel onze ledenservice op 020 323 0300 of stuur een e-mail naar info@anwbgolf.nl.

 Versiegeschiedenis

  • 1.0.0. Systeemupdate | 19 januari 2020
  • 1.0.1. Bugfixes | 20 januari 2020
  • 1.0.2. Bugfixes & Toevoegen NGF Pas | 23 januari 2020
  • 1.0.3. Bugfixes & Aanpassing Grafiek Handicapverloop | 29 januari 2020

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume