Openingswedstrijd Jort Schweppe Trofee 2022

1 april 2022 - 13:39

Deze wedstrijd werd door de deelnemers beoordeeld met 
review 4,5 van de 5 sterren | perfectview online crm blog

Op zondag 27 maart 2022 was het weer zover en hebben we met een flink aantal spelers het wedstrijdseizoen geopend. In tegenstellingen tot eerdere jaren hebben we deze dag gespeeld onder geweldige omstandigheden.  

Sinds 2013 is dit de seizoensopeningswedstrijd die we opdragen aan onze oud collega Jort Schweppe. Jort overleed in 2010 op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Als Manager Sales & Events bij ANWB Golf kon hij zijn tomeloze energie kwijt, waarbij hij ook veel eigen vrije tijd opofferde aan zijn werk. Jort was een getalenteerd en gepassioneerd golfer en een goede organisator. Deze passie bracht hij over op veel ANWB Golf wedstrijdspelers. Het is daarom niet voor niets dat de jaarlijkse seizoensopeningswedstrijd van ANWB Golf zijn naam draagt. 

2022_ANWB_GOLF_OPENINGSWEDSTRIJD-10.jpg

Deze editie van de Jort Schweppe Trofee vond plaats bij onze Premium Partner Golfcentrum de Hoge Dijk in Amsterdam. Maar liefst 92 deelnemers speelden mee met deze wedstrijd die traditioneel gezien op basis van netto strokeplay werd gespeeld, de favoriete spelvorm van Jort. De winnaar in de wedstrijdcategorie A (t/m handicap 24) was Ed Corts (HCP 23.4) met een netto score van 69 slagen. Er werd in deze categorie gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de glazen trofee met het hologram van Jort. Ed Corts ontving uit handen van Igor Hoyng en Gerben Staal een miniatuur van de originele 16 kilo wegende trofee. In categorie B werd Maarten Grosfeld winnaar met maarliefst 40 punten. Tijdens de prijsuitreiking werd door Erik Ekker een anekdote verteld over zijn tijd met Jort. Binnen het huidige team van ANWB Golf is er nog 1 medewerker die heeft gewerkt met Jort en daarom was het zo ontzettend leuk om van Erik te horen hoe hij Jort heeft gekend en meegemaakt.

Benieuwd naar jouw resultaat? Klik dan hier voor het leaderboard.

Met dank aan fotograaf Remco Meijer kunnen we terugkijken op een geslaagde openingswedstrijd. I.v.m. de regels m.b.t. AVG kunnen we helaas de foto's niet openbaar publiceren. Ben je benieuwd naar jouw foto's? Stuur dan een mail naar info@anwbgolf.nl

Wij hopen dat iedereen veel plezier heeft gehad in het spelen van deze wedstrijd en we bedanken iedereen voor de aanwezigheid.

Tot volgend jaar!

ANWB Golf

 

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume