sightful weekendspecial bij de Texelse

26 juli 2022 - 10:56

Naast onze vaste partners zoals Jumbo Golf en Pin High Golftravel hebben we een nieuwe partner aan ons gebonden: sightful.nl;  Sightful.nl levert contactlenzen van de allerhoogste kwaliteit. Het prijzenmateriaal wordt tijdens het Texel weekend verzorgd door sightful.nl.

Sightful

sightful.nl levert contactlenzen van de allerhoogste kwaliteit. De aanpak is eenvoudig én ze staan altijd klaar voor haar klanten. De klantbelofte is dan ook: Verrassend makkelijk online lenzen bestellen. Het doel is om het leven van contactlensdragers nét een beetje makkelijker te maken. Van het vinden van je lenzen tot het ervoor zorgen dat je bestelling precies wordt bezorgd wanneer jij je lenzen nodig hebt. Ze streven er voortdurend naar om mensen die contactlenzen dragen van dienst te zijn. En ze zorgen ervoor dat jij je lenzen zo gemakkelijk mogelijk kunt bestellen. 

Bij Sightful hebben ze een enorm aanbod aan lenzen van de hoogste kwaliteit. Altijd scherp geprijsd, met nul verrassingen voor je portemonnee.

Als je hulp nodig hebt, zorgen ze ervoor dat je het team met toegewijde mensen kunt bereiken. Wanneer je langer bij ze blijft, belonen ze je via het loyaltyprogramma met extra voordeel.

Ze streven er naar de beste in de markt te zijn. Daarom bieden ze je onder andere de snelste levering én sturen ze je een herinnering als het tijd is voor een nieuw setje.

Ben jij een lezendrager? Bestel dan je lenzen op sightful.nl.

 

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume