Golfcadeau tips voor de feestdagen!

golfcadeau

De feestdagen staan weer voor de deur! Heb je een golfgekke vader, broer, zoon, moeder of geliefde en ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk golfcadeau? Wij helpen je graag om het beste cadeau te geven!

Titleist Golfhandschoenen

golf winterhandschoen

Het is winter en we wonen in Nederland.... Het kan dus wel eens koud en nat zijn op de golfbaan. Hippe golfhandschoenen zijn dan ook altijd een welkom cadeau voor wintergolfers. De Titleist handschoenen zijn van waterbestendig nylon buitenmateriaal gemaakt en heeft een fleece gevoerd binnenwerk. Hierdoor houden de Titleist winter wanten de handen droog en warm op de golfbaan.

Prijs: € 32,95 | Link

Cadeau voor samen: Golfweekendje weg

Henri Chapelle logo

De feestdagen staan voor quality time met de familie en geliefde. Verleng deze quality time door samen een weekendje te gaan golfen! Onze tip: ga naar de Henri-Chapelle Golf & Country Club!

Henri-Chapelle ligt op een prachtige locatie in de driehoek Aken, Luik, Maastricht. Henri Chapelle heeft twee heuvelachtige en volwaardige 18-holesbanen met uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range en 9 oefenholes. Het gemoedelijke, kleinschalige golfhotel met slechts 11 kamers is ondergebracht in een bijgebouw gelegen op slechts 50 meter. Perfect cadeau toch?

Prijs: € 199,- | 1 nacht & 2 greenfee’s | Link

Golfhorloge: TomTom Golfer Special Edition

golfer watch ltd edition black green r 1

Golft de cadeauontvanger vaak en heeft hij/zij nog geen golfhorloge? Dan is de TomTom Golfer Special een fantastische keuze! Je budget moet wel toereikend zijn, maar je zal de ontvanger erg blij hiermee maken! Deze special Edition is een flitsende versie van de TomTom Golfer 1. Het verschil met de TomTom Golfer 2, is dat de TomTom Golfer 2 een slagenteller functie heeft en het design iets anders is ten opzichte van de Tom Tom Golfer Special Edition.

Prijs: € 129,- | Link

Meer informatie over golfhorloges

Volvik Golfballen

volvik ballen

Golfballen zijn een beetje het hetzelfde als sokken: het ideale cadeau als je geen inspiratie hebt, maar toch iets wilt geven waar de ontvanger echt iets aan heeft. Golfballen kan je er namelijk nooit genoeg van hebben. De Volvik countrypack is ook nog eens speciaal aangezien er rood, wit en blauwe ballen in zitten. 

Prijs: € 29,95 of twee dozen voor € 45,-! | Link

Meer informatie over golfballen

Handicap 54 cursus (GVB Halen)

Kan je vriend/ouder/oma of zoon nog niet golfen? Geef dan een handicap 54 weekend cadeau! Golf Academy van Sportpark de Star heeft in samenwerking met ANWB Golf een kwalitatieve golfcursus opgericht voor een speciaal tarief! Onder leiding van de professionals van de Golf Academy van Sportpark de Star word je op diverse locaties in Nederland opgeleid tot Handicap 54 (voorheen GVB). Begin 2018 dus met goede golfvoornemens!

Prijs:  € 100,- | Link

Altijd goed: een cadeaubon

jumbo golf cadeaubon

Weet je echt niet wat je moet kopen, en/of heb je van een kieskeurig persoon het lootje getrokken die het liefst zelf zijn eigen golfcadeau uitkiest? Koop dan een cadeaubon van bijvoorbeeld Jumbo Golfwereld. 

Prijs: Maak het zo gek als je zelf wilt | Link

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume