ANWB Ledenvoordeel

ANWB Ledenvoordeel

Als ANWB-lid ontvang je € 10,- korting op de jaarlijkse contributie van onze lidmaatschappen.

Word lid en profiteer

ANWB Ledenvoordeel bij ANWB Golf

  ngflogo golfles

Speel je al golf? Of wil je beginnen met de golfsport? Je bent sowieso bij ANWB Golf aan het goede adres. Bij ons kun je terecht voor de NGF Pas en je handicapregistratie. Of, als je al lid bent van een andere golfclub, dan kun je profiteren van onze voordelen. In beide gevallen bieden we een passend lidmaatschap en als ANWB-lid profiteer je van € 10,- korting op de jaarlijkse contributie. Voor mensen die willen starten met golf bieden we weekendcursussen op verschillende locaties in Nederland aan. Leer in één weekend de basisbeginselen van de golfsport.

 

Lidmaatschappen

leden € 10 voordeel
  • NGF EGA Pas of Voordeelpas
  • Korting op 90 golfbanen
  • Ontmoet andere golfers bij +100 wedstrijden en ledendagen
  • Nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen

Weekendcursus golf

vanaf € 198 p.p.
  • 10 uur golfles van ervaren golfpro's
  • Theorieles en -examen
  • Diverse locaties in Nederland

  • Inclusief € 79,- contributie verplicht ANWB Golf lidmaatschap eerste jaar

 

Wij zijn ANWB Golf

ANWB Golf is lid van de Nederlandse Golf Federatie en is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub. Met inmiddels ruim 55.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende. ANWB Golf heeft geen eigen golfbaan, maar je kunt met ons lidmaatschap en je NGF Pas terecht bij alle golfbanen in Nederland (en buitenland). Bij 90 golfbanen ontvang je als ANWB Golf-lid korting op de greenfee en ontvang je elke maand onze nieuwsbrief met extra voordeel. Bovendien organiseren we ruim 100 golfwedstrijden per jaar. Dat doen we samen met 40 vrijwilligers bij verschillende golfbanen in Nederland, maar ook in het buitenland. Bovendien ben je van harte welkom bij onze clubdagen waar je voor een zeer aantrekkelijk tarief kennis maakt met de mooise golfbanen en andere golfers ontmoet.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume