Onbeperkt spelen bij Golfclub Dronten
onbeperkt € 159,- spelen

Onbeperkt spelen bij Golfclub Dronten

01 sept - 30 sept 2022, Openbare Golfclub Dronten

Bij de Openbare Golfclub Dronten speel je dit najaar op zowel werkdagen als in het weekend onbeperkt voor slechts € 159,- p.p. Dat betekent dat je tot januari  elke dag een rondje 9- of 18-holes kunt lopen en op die manier maximaal geniet van het golfspel.

Maak gebruik van deze actie door contact op te nemen met Openbare Golfclub Dronten. Stuur een e-mail naar info@openbaregolfclubdronten.nl.

Over Openbare Golfclub Dronten

In 2015 werd Openbare Golfclub Dronten door de bezoekers van Leadingcourses.com uitgeroepen tot 'Beste verborgen parel van Nederland'. Dat is reden genoeg om deze baan te ontdekken. De negen holes liggen in een mooi, bosrijk stukje van de polder. Kenmerkend zijn de glooiende fairways, de grote waterpartij en de prachtige greens die elke golfer overtuigen de uitdagende lus twee keer te spelen. De B-statusbaan heeft één Par-5 hole, zes Par-4 holes en twee Par-3 holes. Openbare Golfclub Dronten ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Lelystad.

Openbare Golfclub Dronten

Openbare Golfclub Dronten

De OGD is een uitdagende 9-holes golfbaan die gekenmerkt wordt door bos en glooiingen. Coursemanagement speelt een belangrijke rol bij het spelen van deze prachtige...

Meer over Openbare Golfclub Dronten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-09-2022 tot 30-09-2022
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume