Finale ZomerAvondCompetitie 2020 (Sluispolder)
leden € 30,-  

Finale ZomerAvondCompetitie 2020 (Sluispolder)

woensdag 23 sept 2020 - woensdag 23 sept 2020, Golfbaan Sluispolder

Prijs voor leden€ 30,-

Prijs voor niet leden€ 32,50

Starttijd17:30

Holes9

Handicap0-54

De ZomerAvondCompetitie (ZAC) op de Sluispolder is weer begonnen. Gegarandeerd avonden vol plezier & sportiviteit. Om de week wordt er op woensdag avond gestreden voor leuke prijzen, de overall winnaar gaat naar huis met de felbegeerde bokaal!

De ‘ZAC’ is een 9-holes competitie, de eerste flight start vanaf ca. 17:30 uur. Er wordt gespeeld met een maximale handicap van 36 en de flights worden zover mogelijk ingedeeld op handicap. Bij binnenkomst serveert Golfbaan Sluispolder smaakmakende hapjes.  

Leden van ANWB Golf betalen het speciale tarief van € 30,-.

Het programma bestaat uit smaakmakende hapjes bij binnenkomt, 9-holes golfen en een prijsuitreiking na afloop van elke ronde. Op 23 september volgt de GRANDE-FINALE met de uitreiking van de felbegeerde bokaal!

Je kunt per speeldag inschrijven via esther@sluispolder.nl en je wordt op de dag zelf hartelijk ontvangen door PGA-pro Yannick & Esther.

Golfbaan Sluispolder

Golfbaan Sluispolder

Achter de duinen, tussen Bergen en Alkmaar ligt de schitterende 18-holes baan Sluispolder. Een interessante baan, rijkelijk voorzien van bunkers en waterpartijen, die...

Meer over Golfbaan Sluispolder

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume