Artland GolfClub

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Artland GolfClub

1 golfbaan, 18 holes

Typisch Artland! Glooiende heuvels, uitgebreide bossen en imposante lanen karakterisere het unieke landschap. Genesteld in het hart van de ongerepte natuur vindt je een plek om echt te ontspannen- Artland Golfclub.

Afzonderlijke secties lijken op een Engels park en wisselen af met Schotse indrukken, beken, vijvers en biotopen verhogen de aantrekkingskracht. Alleen geluiden van de natuur zorgen voor ontspannend golfen. De golfbaan is een sportieve uitdaging voor iedereen. Bovendien is de baan het hele jaar bespeelbaar.

Bij Artland Golfclub zijn golfende camperbezitters van harte welkom. Op het golfterrein zijn namelijk twintig camperplaatsen gecreëerd. Weg van het verkeerslawaai en drukte kunnen de campergasten hier te midden van een uniek landschap genieten van ontspanning en rust.

 P1000993

Er kan gebruik worden gemaakt van de douches en kleedkamers van de golfbaan. En als je niet in stemming bent om zelf een maaltijd klaar te maken, dan ligt restaurant "Giersfeld23" op een steenworp afstand.

Bovendien zijn er drie laadpalen voor elektrische auto's. Golfen en Campen is hier fantastisch opgelost.

Wij hebben diverse aanbiedingen voor golf en campers. Interessant? Stuur een mail naar petrus.hofkens@osnanet.de

Adres Zum Golfplatz 23, Ankum

Telefoon +49 54 66 - 3 01

E-mail info@artlandgolf.de

Website www.artland-golfclub.de/nl/home.html

ANWB Golf voordeel bij Artland GolfClub

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard greenfee tarieven van maandag t/m zondag.

Korting op vertoon van je ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Artland GolfClub

Artland GolfClub op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume