Galecop Golf

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Galecop Golf

1 golfbaan, 18 holes

Aan de rand van de stad  Utrecht ligt Galecop Golf in Nieuwegein Noord, centraal gelegen, direct bij de A12, afslag 16 Nieuwegein-Kantorencentrum Papendorp.

De 18 holes PAR4-PAR3 golfbaan, met 250 meter de langste driving range in Midden Nederland, en de oefengreens zijn ideaal als je geen tijd hebt voor een 9 of 18 holes op een A-baan en toch een leuke ronde wilt lopen. Daarnaast is Galecop Golf niet duur.

De eerste negen holes, met PAR4’s en een spectaculaire PAR3 zijn toegankelijk voor iedereen met baanpermissie of HCP54 of lager. Uitdagende waterpartijen en de smalle fairways maken dat je hier al je technieken kan inzetten. Risico wordt beloond, maar speel je beheerst dan is een goede score heel goed mogelijk. Op de tweede negen is iedereen welkom.  Hier vind je de kortere holes waar precisie en nauwkeurigheid worden gevraagd.

In minder dan twee uur loop je de 18 holes en heb je toch  een geweldige golfbeleving. Galecop Golf werkt met dagkaarten. Je speelt de hele dag en of je nu drie keer de PAR4/PAR3 baan loopt, of boodschappen gaat doen en nog wat rondjes loopt, het kan allemaal.

Galecop Golf loopt samen met de NGF het traject af om de  baan qualifying te laten zijn. De Course rating committee is langs  geweest, We zijn in afwachting van de CR en handicaptabellen. Naar verwachting zal  eind juli de baan qualifying zijn.

Galecop Golf heeft haar eigen golfschool waar PGA professionals lesgeven. We geven privé- of groeps-golflessen,  voor volwassenen en kinderen, beginners of goede spelers.

Galecop Golf is  zeer geschikt voor bedrijfs- of familie-uitje. 

Adres Sportpark Galecop 10, Nieuwegein

Telefoon 0302083005

E-mail golf@galecop-golf.nl

Website www.galecop-golf.nl

ANWB Golf voordeel bij Galecop Golf

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op dagkaarttarief

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Galecop Golf

Galecop Golf op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume