Golf de Gulbergen

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golf de Gulbergen

2 golfbanen, 27 holes

Golf de Gulbergen is aangelegd op een berg van reststoffen in een recreatie gebied waar meerdere sporten kunnen worden beoefend, met als hoogtepunt een volwaardige 18-holes golfbaan en een perfecte 9-holes golfbaan. De 18-holes golfbaan met A-status is verdeeld in de eerste 9 holes die de naam “Sprookjesbaan” meer dan waar maakt.

Holes met dog-legs die hooks en slices genadeloos af kunnen straffen en als hoogtepunt twee geweldige par 4 holes op een hoogte van ruim 45 meter, waarna de vierde hole, een par 3 met een lengte van 200 meter, een afslag heeft met een hoogte verschil van 45 meter, precisie is hier het sleutelwoord.

De tweede 9 holes “Libellenbaan” zijn vlak. Hier speelt het talrijke aanwezige water een belangrijke rol. Soms breed vaak ook smal, golven deze holes zich door het landschap. Vijvers en sloten, strategisch geplaatste bunkers en spannende dog-legs karakteriseren deze 9 holes. Samen vormen deze twee geheel verschillende banen een 18-holes course, welke een absolute uitdaging is voor golfliefhebbers van elk niveau.

Adres Heiderschoor 28, Mierlo

Telefoon 0492 592 455

E-mail info@golfdegulbergen.nl

Website golfdegulbergen.nl

ANWB Golf voordeel bij Golf de Gulbergen

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Gratis buggy na 15.00u + 10% greenfeekorting

extra leden voordeel

Kom een rondje 9 holes spelen na 15:00 uur en profiteer van een gratis buggy t.w.v. € 13,50 én 10% greenfeekorting!  Golf de Gulbergen ligt in een recreatiegebied waar meerdere sporten kunnen...

Meer informatie

Beoordelingen over Golf de Gulbergen

Golf de Gulbergen op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume