Golfbaan Amsteldijk

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Amsteldijk

2 golfbanen, 9 holes

De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op onze uitdagende baan is het met een golfvaardigheidsbewijs genieten van de golfport én natuur.

Amsteldijk biedt met haar 9 Werelden van Golf de grootste oefenfaciliteit aan van Europa. Of u nu beginner bent of gevorderd de 9 Werelden van Golf is er voor iedereen. Op een terrein van 20 hectare vertaalt iedere wereld een slag van het golfspel dat tot in de finesses geoefend kan worden. Afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine standslagen, afslaan van natuurgras, vanuit de fairwaybunker naar de vlag slaan, precisieslagen, pitchen en putten: het kan allemaal bij Amsteldijk!

Een authentieke boerderij, uitzicht over de polder, een sfeervolle ambiance en smaakvolle gerechten zijn de ingrediënten van Brasserie 10. De stijlvolle inrichting van Rivièra Maison in het voormalige voorhuis van de boerderij laat het interieur mooi overlopen in de natuurlijke omgeving. Onze ervaren Chef kok Dennis laat u proeven van eigentijdse gerechten die zeer prettig geprijsd zijn en gastheer Sarvender en zijn team zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Adres De Afslag 1, Amstelveen

Telefoon 020-3030510

E-mail info@amsteldijk.nl

Website www.amsteldijk.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Amsteldijk

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard greenfee tarieven

Niet in combinatie met andere aanbiedingen

Beoordelingen over Golfbaan Amsteldijk

Golfbaan Amsteldijk op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume